Sportmassage bij goede doelen

Sportmassage bij goede doelen
Mijn vaardigheden zet ik graag vrijwillig in bij goede doelen, zoals hardloop evenementen voor het goede doel. Met Team 302 – Samen Sterk – heb ik een aantal keren meegedaan aan de RopaRun en de afgelopen jaren deden we mee aan de HomeRun voor het Ronald Mc Donald kinderfonds. Ook heb ik een halve RopaRun meegedaan met Team Sleen4life. Verder zet ik mij graag in bij de Dam tot Dam loop voor het NSGK. Tevens heb ik in 2014 twee militairen behandeld, die de Dodenmars in België liepen voor onze mooie PKS Kids stichting, voor het zeldzame syndroom dat mijn dochter Yara heeft. Binnen de 24 uur die zij de 100 km liepen, dus ook ’s nachts, ben ik regelmatig vanuit ons overnachtingsadres in België naar hen toegesneld om ze te behandelen.

Vaak sta ik op de vaste rustpunten te masseren, blaren door te prikken en enkels/knieën in te tapen, maar soms fiets ik, in combinatie met de sportverzorging, ook zelf mee. Welk goed doel dan ook, je kunt mij altijd sponsoren.

Gezien de thuissituatie gaat mijn inzet voor het goede doel altijd in overleg. Natuurlijk heb ik graag affiniteit met het betreffende goede doel. RopaRun, omdat we binnen de familie met de vreselijke ziekte te maken hadden en goede en liefdevolle palliatieve zorg hard nodig is. HomeRun, omdat we zelf met onze Yara hebben ervaren hoe onmisbaar een Ronald mcDonald huis is, zodat ouders dichtbij hun zieke kind in het ziekenhuis kunnen verblijven. Voor het NSGK, omdat onze dochter gehandicapt is. PKS Kids, omdat dat de stichting is voor het zeldzame syndroom van onze dochter.

Dus: voor de achterblijvers thuis moet het haalbaar zijn, het doel moet aanspreken, maar schroom zéker niet om mij te benaderen voor een mooie uitdaging.