Over ons

Wie ben ik
Ik ben Eric Snippe, 50 jaar oud.
Ik ben getrouwd met Sandra en heb 3 kinderen; Ramon van 16, Yara van 12 en Isabel van 10 jaar oud. Ik ben fulltime werkzaam in de groot-metaal. 

Waarom triggerpoint-/sportmasseur
In juni 2013 heb ik de opleiding sportmassage succesvol afgerond en met een mooi diploma (NBSM) en uitstekende cijferlijst (gemiddeld een 8,5) kon ik aan de slag in de praktijk. Mijn drijfveer om deze opleiding te doen is onze dochter Yara. Zij heeft het zeldzame Pallister Killian syndroom, een chromosomenafwijking. 
Zij heeft hierdoor lage spierspanning en zit los in haar banden. Een stevige massage is goed voor haar. 

Maar ik ben het beoefenen van sportmassage zo leuk gaan vinden dat ik allang niet meer alleen Yara behandel maar ook bij voetbalvereniging ZZVV aan de slag ben gegaan als sportverzorger.

Tevens behandel ik cliënten op afspraak.

 

Meerdere certificaten
De sportverzorging heb ik uitgediept door meerdere cursussen te volgen. Zo heb ik het certificaat Medical Taping Concept behaald, ben ik Triggerpoint therapeut, heb ik mogen snuffelen aan voetreflexologie en kan ik een ontspannende Hotstone massage aanbieden.

Specialisatie
Met name heb ik me gespecialiseerd 
in de triggerpoint therapie, dit is een therapie waar ik erg enthousiast over ben. Door spierknopen te behandelen kunnen je klachten voor langere tijd verdwijnen of minder worden. De mensen die ik heb behandeld zijn erg over deze therapie te spreken. De behandeling is gevoelig, maar doeltreffend want je merkt meteen verlichting. Na 3 behandelingen kun je al van je klachten af zijn. 

Hersteltrainer
In juli 2021 heb ik de cursus voor Hersteltrainer Voetbal afgerond en mag ik op het veld aan het werk met geblesseerde spelers, zodat ze sneller fit zijn en minder snel nieuwe blessures oplopen. 

NBSM
Ik ben geregistreerd lid bij de Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs (NBSM). Vanuit deze registratie ben ik verzekerd voor de werkzaamheden. Helaas worden de behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Behandeling en afspraak

Lees in het menu bij de diverse behandelingen wat ik voor jou zou kunnen betekenen. 

Behandeling alleen op afspraak.
Afspraken kunnen gepland worden op doordeweekse avonden en zaterdag overdag. In uiterste gevallen ben ik ook bereid om je op zaterdagavond of zelfs op zondag te behandelen.

Liever bij jou thuis? Dat kan ook. Binnen een straal van 10 km bereken ik geen reiskosten, buiten deze straal € 0,25/km.

Dus of je nu benieuwd bent wat triggerpoint therapie voor jou kan betekenen, of als je een sportblessure hebt, vastzittende spieren hebt, getaped moet worden, andere sportverzorging nodig bent of gewoon een ontspannende massage wilt, maak dan vandaag nog een afspraak. 

Mail naar info@triggerpointmassagesleen.nl of bel 06 81 81 99 81 (b.g.g. 06 28 318 394).