Essentiële oliën
Al dan niet ter aanvulling op de triggerpoint massage zijn via ons essentiële oliën verkrijgbaar. Dit zijn oliën die ondersteunen bij lichamelijk en emotioneel ongemak. Je smeert het verdund op het probleemgebied, je inhaleert de therapeutische werking door middel van een speciale diffuser of je neemt ze in met een capsule of bijvoorbeeld op een theelepel honing. 

De oliën die wij aanbevelen zijn 100% puur en biologisch. Door het unieke Seed to Seal label - dus het product wordt vanaf het zaadje tot de verpakking in kwaliteit bewaakt - weet je precies wat je krijgt: de hoogste kwaliteit.

Wij zijn in november 2015 met deze oliën begonnen voor Yara. Soms weet je niet meer waar je het nog moet zoeken voor haar. Altijd maar blaasontsteking, snel een griep te pakken vanwege de lage weerstand, last van verstopping en slapeloze nachten... Om de haverklap moest ze een antibioticakuur.
Een vriendin van Sandra gaf haar de tip om Young Living oliën te gebruiken. Oké, we waren eerst wat sceptisch maar je wilt alles wel proberen na zoveel aanmodderen met Yara. Toen we de oliën bij Yara gingen gebruiken - in de diffuser of op haar lichaam waar nodig - ontdekten we dat ze er fantastisch op reageert! Geen blaasontsteking gehad sindsdien, geen verstopping, de nachten verlopen rustig.
En nu passen we de oliën toe bij het hele gezin. Want ook voor concentratie en focus, stress, hoofdpijn, brandend maagzuur en griepjes zijn de oliën geweldig. En voor nog zoveel meer kwaaltjes en emotionele klachten. We zijn er erg enthousiast over!

Sandra is de drijvende kracht achter dit onderdeel.
Als je nieuwsgierig bent welke olie voor jouw probleem zou kunnen werken geeft zij je graag vrijblijvend advies. Ze houdt inloopmomenten en geeft workshops bij Banyan Centrum Drenthe. Als je besluit om de oliën te gaan gebruiken blijft Sandra je er gratis bij begeleiden, je hoeft het dus niet zelf uit te vogelen. Via Facebook of Whatsapp heb je een rechtstreeks lijntje met haar om snel antwoord te krijgen op je vragen.

Kijk voor meer informatie op www.oilcompass.nl